داستان عاشقانه

داستان و سرگرمی

داستان عاشقانه

داستان و سرگرمی

طرز تهیه آش شله قلمکار

آش شله قلمکار یکی از معروف ترین آش های ایرانی ست. آش شله قلمکار بدلیل وجود گوشت، انواع سبزیجات و انواع حبوبات یکی از مقوی ترین غذاهاست. در ادامه با طرز تهیه آش شله قلمکار آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • لوبیا چشم بلبلی : نصف پیمانه
  • لوبیا سفید : نصف پیمانه
  • لوبیا چینی : نصف پیمانه
  • لوبیا قرمز : نصف پیمانه
  • نخود : نصف پیمانه
  • عدس : دو پیمانه
  • گوشت گردن یا سردست : یک و نیم کیلو
  • برنج : یک و نیم پیمانه
  • پیاز سرخ شده : سه پیمانه
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه : به مقدار لازم
  • نعناع داغ : به مقدار لازم
  • تره ، شوید ، جعفری، گشنیز ، اسفناج : یک و نیم تا دو کیلو
  • جو بلغور : یک و نیم پیمانه
  •   

    آش شله قلمکار یکی از معروف ترین آش های ایرانی ست. آش شله قلمکار بدلیل وجود گوشت، انواع سبزیجات و انواع حبوبات یکی از مقوی ترین غذاهاست. در ادامه با طرز تهیه آش شله قلمکار آشنا خواهید شد.

    مواد لازم:

    • لوبیا چشم بلبلی : نصف پیمانه
    • لوبیا سفید : نصف پیمانه
    • لوبیا چینی : نصف پیمانه
    • لوبیا قرمز : نصف پیمانه
    • نخود : نصف پیمانه
    • عدس : دو پیمانه
    • گوشت گردن یا سردست : یک و نیم کیلو
    • برنج : یک و نیم پیمانه
    • پیاز سرخ شده : سه پیمانه
    • روغن : به مقدار لازم
    • نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه : به مقدار لازم
    • نعناع داغ : به مقدار لازم
    • تره ، شوید ، جعفری، گشنیز ، اسفناج : یک و نیم تا دو کیلو
    • جو بلغور : یک و نیم پیمانه


    طرز تهیه:

    گام اول: سبزی آش را تمیز نموده، بشویید و سپس خرد نمایید. حبوباتی را که از روز قبل خیس کرده اید را نیز بپزید.
    گام دوم: برنج را باید چند ساعت قبل از پخت، خیس کنید. در ظرف بزرگی آب را جوش بیاورید و برنج و سبزی را داخل آن بپزید.
    گام سوم: گوشت را خوب بپزید و سپس بکوبید تا کاملا کش دار شود.
    گام چهارم: پس از پخته شدن برنج و سبزی، حبوبات را نیز به آن بیافزایید و با حرارت ملایم بپزید تا حبوبات کاملا له و پخته شوند.
    گام پنجم: اکنون موقع آن است که گوشت را اضافه کنید و بگذارید آش شله قلمکار با حرارت کم بپزد. فراموش نکنید که باید مرتب آن را هم بزنید.
    گام ششم: ادویه جات را در روغن تفت دهید و به آش شله قلمکار اضافه نمایید. نیمی از پیاز داغ را نیز در این مرحله به آش اضافه کنید. کمی نمک به آش اضافه کنید و با حرارت کم بگذارید تا آش جا بیافتد.
    گام هفتم: آش شله قلمکار آماده است. آن را در ظرف زیبایی بریزید و روی آن را با نعناع و پیاز داغ تزیین کنید.
    امیدوارم اوقات لذت بخشی را از تهیه آش شله قلمکار تجربه کرده باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.