آش شله قلمکار یکی از معروف ترین آش های ایرانی ست. آش شله قلمکار بدلیل وجود گوشت، انواع سبزیجات و انواع حبوبات یکی از مقوی ترین غذاهاست. در ادامه با طرز تهیه آش شله قلمکار آشنا خواهید شد.
آش شله قلمکار یکی از معروف ترین آش های ایرانی ست. آش شله قلمکار بدلیل وجود گوشت، انواع سبزیجات و انواع حبوبات یکی از مقوی ترین غذاهاست. در ادامه با طرز تهیه آش شله قلمکار آشنا خواهید شد.
طرز تهیه:
گام اول: سبزی آش را تمیز نموده، بشویید و سپس خرد نمایید. حبوباتی را که از روز قبل خیس کرده اید را نیز بپزید.
گام دوم: برنج را باید چند ساعت قبل از پخت، خیس کنید. در ظرف بزرگی آب را جوش بیاورید و برنج و سبزی را داخل آن بپزید.
گام سوم: گوشت را خوب بپزید و سپس بکوبید تا کاملا کش دار شود.
گام چهارم: پس از پخته شدن برنج و سبزی، حبوبات را نیز به آن بیافزایید و با حرارت ملایم بپزید تا حبوبات کاملا له و پخته شوند.
گام
پنجم: اکنون موقع آن است که گوشت را اضافه کنید و بگذارید آش شله قلمکار
با حرارت کم بپزد. فراموش نکنید که باید مرتب آن را هم بزنید.
گام ششم:
ادویه جات را در روغن تفت دهید و به آش شله قلمکار اضافه نمایید. نیمی از
پیاز داغ را نیز در این مرحله به آش اضافه کنید. کمی نمک به آش اضافه کنید و
با حرارت کم بگذارید تا آش جا بیافتد.
گام هفتم: آش شله قلمکار آماده است. آن را در ظرف زیبایی بریزید و روی آن را با نعناع و پیاز داغ تزیین کنید.
امیدوارم اوقات لذت بخشی را از تهیه آش شله قلمکار تجربه کرده باشید.