خورش فسنجان یکی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که با گردو و رب انار تهیه می شود. خورش فسنجان در طیف های مختلف شیرین و ترش و با گوشت قرمز و گوشت مرغ تهیه می شود. در ادامه با طرز تهیه خورش فسنجان آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده یا مرغ : 350 گرم گوشت چرخ کرده + یک پیاز متوسط یا یک عدد مرغ یک و نیم کیلو
مغز گردوی چرخ کرده : سه پیمانه
پیاز رنده و سرخ شده : دو عدد متوسط
رب انار : دو سوم پیمانه
شکر : در صورت تمایل
نمک : به مقدار لازم
خورش فسنجان یکی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که با گردو و رب انار تهیه می شود. خورش فسنجان در طیف های مختلف شیرین و ترش و با گوشت قرمز و گوشت مرغ تهیه می شود. در ادامه با طرز تهیه خورش فسنجان آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده یا مرغ : 350 گرم گوشت چرخ کرده + یک پیاز متوسط یا یک عدد مرغ یک و نیم کیلو
مغز گردوی چرخ کرده : سه پیمانه
پیاز رنده و سرخ شده : دو عدد متوسط
رب انار : دو سوم پیمانه
شکر : در صورت تمایل
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه:
گام
اول: پیاز را ابتدا رنده و سپس سرخ کنید. گردوی چرخ شده را به آن
بیافزایید و کمی تفت دهید. آب را ب همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید
بپزد. توجه داشته باشید که درب ظرف باید نیمه بسته و خورش باید با حرارت
ملایم و آهسته پخته شود.
گام دوم: گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده
شده و کمی نمک خوب ورز دهید و از آن کوفته ریزه تهیه نمایید. توجه داشته
باشید که در صورت استفاده از مرغ، باید آن را به قطعات ۱۰ تایی تقسیم کنید و
در کمی روغن تفت دهید. ضمنا در این حالت، مرغ باید در اواسط طبخ اضافه
گردد.
گام سوم: حرارت زیر خورش باید کم باشد تا خورش فسنجان کاملا به روغن بیافتد.
گام
چهارم: پس از به روغن افتادن خورش فسنجان، رب انار را اضافه کنید و
بگذارید ده دقیقه دیگر بپزد. در صورت تمایل کمی شکر به خورش فسنجان اضافه
نمایید.
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش فسنجان داشته باشید.