داستان عاشقانه

داستان و سرگرمی

داستان عاشقانه

داستان و سرگرمی

طرز تهیه خورشت کرفس

 خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد.
مواد لازم:

    گوشت ماهیچه : یک کیلو
    کرفس : دو شاخه
    پیاز سرخ شده : سه عدد
    نعنا و جعفری : یک کیلو
    آبلیمو : به میزان لازم
    زعفران : یک قاشق چای خوری
    روغن : یک پیمانه
    نمک و فلفل : به میزان لازم

  

 خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد.
مواد لازم:

    گوشت ماهیچه : یک کیلو
    کرفس : دو شاخه
    پیاز سرخ شده : سه عدد
    نعنا و جعفری : یک کیلو
    آبلیمو : به میزان لازم
    زعفران : یک قاشق چای خوری
    روغن : یک پیمانه
    نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

گام اول: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید.
گام دوم: گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود.
گام سوم: شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا خورش به روغن بیافتد.
گام چهارم: در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید.
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش کرفس داشته باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.