خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در
بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول
مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا
خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت ماهیچه : یک کیلو
کرفس : دو شاخه
پیاز سرخ شده : سه عدد
نعنا و جعفری : یک کیلو
آبلیمو : به میزان لازم
زعفران : یک قاشق چای خوری
روغن : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در
بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول
مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا
خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت ماهیچه : یک کیلو
کرفس : دو شاخه
پیاز سرخ شده : سه عدد
نعنا و جعفری : یک کیلو
آبلیمو : به میزان لازم
زعفران : یک قاشق چای خوری
روغن : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
گام اول: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید.
گام دوم: گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود.
گام
سوم: شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو
بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا
خورش به روغن بیافتد.
گام چهارم: در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید.
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش کرفس داشته باشید.